icon_instagram icon_Twitter icon_Facebook whitelogo Facebook white small Twitter white small

Bekijk het zelf

Sponsor een kind

Met de hulp van sponsoren, betalen wij schoolgeld voor de armste en kwetsbaarste kinderen. Zo kunnen zij naar de middelbare school. We betalen voor kwaliteitsonderwijs, drie voedzame maaltijden per dag en de kans om dromen waar te maken.

Wat?

Basisonderwijs is gratis in Kenia. Voortgezet onderwijs niet. Dit betekent dat veel kinderen gedwongen van school gaan als ze dertien jaar oud zijn en geen toekomstperspectief hebben. Zonder diploma zijn ze aangewezen op gevaarlijk en zwaar lichamelijk werk om een beetje geld te verdienen. Deze kinderen lopen het risico op straat te eindigen, zwanger te raken, als kind uitgehuwelijkt te worden of de prostitutie in te worden gezogen.

Waarom?

Wat werkt:

Door onderwijs te volgen krijgen onze kinderen de mogelijkheid om een betere toekomst voor zichzelf op te bouwen. Ze hebben allemaal reusachtige dromen: ze willen dokter, advocaat, zelfs president worden en werken héél hard om deze doelen te bereiken. Op school zijn kinderen beschermd tegen de gevaren van prostitutie, het leven op straat, drugsgebruik en kindhuwelijken. Belangrijker nog, hun zelfvertrouwen en welzijn verbeteren enorm en ze hebben hoop voor de toekomst.

Wil jij een kind sponsoren?

Al vanaf €15,- per maand kun jij het leven en de toekomst van een kind veranderen.

 

Als je meer informatie zou willen ontvangen of misschien een kind zou willen sponsoren, neem dan contact op via [email protected]. Volledige sponsoring van een leerling kost gemiddeld €40.

 

Onze sponsoren ontvangen elk semester updates over hun sponsorkind en kunnen via brieven, foto's of zelfs video's contact met hen leggen. Onze kinderen hebben grote ambities en zijn vastberaden hun eigen levens en die van anderen in hun gemeenschap te veranderen. Sponsoren hebben de mogelijkheid een kind, dankzij hun steun en aanmoediging, vol hoop te zien opgroeien.

Ontmoet Judy

Judy is één van onze sponsorleerlingen en zij wil graag journalist worden. Hier laat ze haar huis zien en stelt ze haar familie voor.

SponsorCounter

91

leerlingen kregen de kans

middelbaar onderwijs te volgen

JanetSponsor speech-bubble-template-white

Als ik later groot ben, wil ik accountant worden en ik weet zeker dat dat me gaat lukken. Ooit wil ik, net als jullie, anderen helpen. Wezen, ouderen en anderen die hulp nodig hebben.

Janet, 14 jaar

Stichting Nakuru Children's Project staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder nr 63726017.

RSIN: 855373258 - Alle rechten zijn voorbehouden aan Nakuru Children's Project, 2015.

IBAN: NL52TRIO0391011340